Sukitustarvikkeet

Täältä löydät täyskierteiset, sinkityt Jubilee -klemmarit, pantanauhat ja lukot, sekoitusastiat, sukkatulpat, suojausmateriaalit, sukitusnarut sekä kuivakäymälät.

Jubilee Clip

Täyskierteiset, sinkityt klemmari ammattikäyttöön. Voidaan kiristää minimikokoa pienemmäksi. Jubilee klemmareille on myönnetty BS5315, DIN3017, SAE ja Lloyd's register-laatusertifikaatit.

Kuivakäymälät

Kuivakäymälä on nerokas ja hajuton, yksinkertainen kompostoitava kuivakäymälä sisätiloihin. Se on myös erinomainen ratkaisu, kun kiinteistössä tehdään remonttia ja WC ei toimi.

Pantanauhat ja lukot

Tiivis ja pitävä kiinnitys pienellä lukkopäällä. Soveltuu käytettäväksi sukan kiinnittämiseksi sukkatulppaan sekä asennusrumpuun ja bladderin kiinnittämiseksi pakkaajaan.

Pientarvikkeet

Puhdistusliinat, T-liitin avaimet, taskulamput etc.

Sekoitusastiat

Mittakupit ja sekoitusastiat epoksin sekoittamiseen.

Sukkatulpat / Pitopäät

Sukkatulppa / pitopää mahdollistaa asennuskaluston siirtämiseen asennuksen jälkeen seuraavaan kohteeseen. Boldanin sukkatulpat ovat suunniteltu ammattikäyttöön ja kestävät kovaa käyttöä.

Suojausmateriaalit

Suojausmateriaalit vesitiiviillä pintakerroksella, soveltuvat erityisesti remonttikohteisiin.

Vetoliinat / sukitusnarut

Sukitusnarulla kontrolloidaan epoksoidun sukan etenemistä putkistossa. Liukas sekä vähäkitkainen pinta ei vaurioita sukan kalvoa.
Tilauksesta saatavissa myös muita leveyksiä.