Search form

Sukitustarvikkeet

Täältä löydät täyskierteiset, sinkityt Jubilee -klemmarit, pantanauhat ja lukot, sekoitusastiat, sukkatulpat, suojausmateriaalit, sukitusnarut sekä kuivakäymälät.

Jubilee Clip

Täyskierteiset, sinkityt klemmari ammattikäyttöön. Voidaan kiristää minimikokoa pienemmäksi. Jubilee klemmareille on myönnetty BS5315, DIN3017, SAE ja Lloyd's ...Näytä enemmän register-laatusertifikaatit.

Näytä vähemmän

Kuivakäymälät

Kuivakäymälä on nerokas ja hajuton, yksinkertainen kompostoitava kuivakäymälä sisätiloihin. Se on myös erinomainen ratkaisu, kun kiinteistössä tehdään ...Näytä enemmän remonttia ja WC ei toimi.

Näytä vähemmän

Pantanauhat ja lukot

Tiivis ja pitävä kiinnitys pienellä lukkopäällä. Soveltuu käytettäväksi sukan kiinnittämiseksi sukkatulppaan sekä asennusrumpuun ja bladderin kiinnittämiseksi ...Näytä enemmän pakkaajaan.

Näytä vähemmän

Pientarvikkeet

Puhdistusliinat, T-liitin avaimet, taskulamput etc.

Sekoitusastiat

Mittakupit ja sekoitusastiat epoksin sekoittamiseen.

Sukkatulpat / Pitopäät

Sukkatulppa / pitopää mahdollistaa asennuskaluston siirtämiseen asennuksen jälkeen seuraavaan kohteeseen. Boldanin sukkatulpat ovat suunniteltu ammattikäyttöön ...Näytä enemmän ja kestävät kovaa käyttöä.

Näytä vähemmän

Suojausmateriaalit

Suojausmateriaalit vesitiiviillä pintakerroksella, soveltuvat erityisesti remonttikohteisiin.

Vetoliinat / sukitusnarut

Sukitusnarulla kontrolloidaan epoksoidun sukan etenemistä putkistossa. Liukas sekä vähäkitkainen pinta ei vaurioita sukan kalvoa.
Tilauksesta saatavissa myös ...Näytä enemmän muita leveyksiä.

Näytä vähemmän