Search form

Koneet ja laitteet

Kaikki koneet ja laitteet viemärisaneeraukseen. Valikoimamme kattaa mm. sukitusrummut sekä -tykit, Bosch sähkötyökalut, Exact-putkenkatkaisulaitteet, painehälyttimet, jyrsintäkoneet, ohipumppaamot, paineensäätimet ja vakuumit, yms.

2K Puristimet

Löydät valikoimastamme ammattilaiskäyttöön suunnitellut, 2-Komponentti prässit paineilma-, sähkö- tai käsikäyttöisinä.

Asennuslaitteet

Sukitusrumpumme ovat valmistettu alumiinista, joten ne painavat mahdollisimman vähän ja ovat helppoja käyttää. Sukitusrumpumme ovat CE-merkittyjä, korkealaatuisia ...Näytä enemmän ja soveltuvat ilma-, höyry- ja kuumavesiasennuksiin. Valikoimistamme löydät myös kevyet ja kompaktit sujutustykit, jotka mahdollistavat sukituksen kohteissa, joihin on hankala siirtää muita asennustyökaluja.

Näytä vähemmän

Bosch sähkötyökalut

Bosch kehittää innovatiivisia, korkealaatuisia sähkötyökaluja, joiden avulla taatusti pystytään tuottamaan ammattimaista tulosta eri työalueilla. Työkalumme ...Näytä enemmän on suunniteltu helpottamaan työtäsi, ne ovat luotettavia, tehokkaita ja kestäviä täyttäen korkeimmatkin vaatimukset.

Näytä vähemmän

Exact-putkenkatkaisu

Exact putkenkatkaisu -järjestelmällä putken katkaisu sujuu huomattavasti nopeammin kuin vanhoilla menetelmillä. Lisäksi katkaisujälki on aina suora ja tasalaatuinen, ...Näytä enemmän joten putket ovat heti valmiita liitettäviksi.

Näytä vähemmän

GSM-painehälytin

Kotimainen painehälytin GSM -lähettimellä. Mahdollisuus liittää pilvipalveluun.

Höyrytys

Höyrytyslaitteilla tehostetaan sukitusprosessia ja varmistetaan uuden putken korkea laatu. Kuuma höyry kovettaa sujutuksessa käytettävän epoksin nopeasti, jolloin ...Näytä enemmän vältetään turhat viiveet ja varmistetaan myös talviasennusten onnistuminen.

Näytä vähemmän

Jyrsintäkoneet

Jyrsintäkoneet putkien puhdistukseen sekä juurien ja romahtaneen sukan poistoon.

Kompressorit

Ammattilaiskäyttöön suunnitellut ja käytössä kestäviksi todetut kompressorit kaikkiin sukituksen tarpeisiin.

Mankelit

Mankelilla varmistetaan epoksin tasainen leviäminen sukkaan. Meiltä löydät sähkö- sekä käsimankelit kaikkiin sukitustarpeisiin.

MiniCutter

Helppokäyttöinen paineilmatoiminen pora haaranavaukseen, suunniteltu halkaisijaltaan 50-70mm putkilinjoille. Yksinkertainen ja kestävä rakenne tekee MiniCutterista ...Näytä enemmän helposti huollettavan myös työmaaolosuhteissa.

Näytä vähemmän

Ohipumppaus

Boldanin laadukkailla ohipumppaamoilla minimoit viemäreiden käyttökatkot saneeraustyömailla. Ohipumppaamo on luotettava, kompakti ja suljettu järjestelmä. Pumppaamoon ...Näytä enemmän voidaan liittää useampi viemärilinja ja niiden uppopumput ovat silppuavia.

Näytä vähemmän

Paineensäätimet ja vakuumit

Ammattikäyttöön, varta vasten sukituksen tarpeita ajatellen suunnitellut paineensäätimet ja vakuumipumput.

Pantakoneet

Käsikäyttöiset pantakoneet pantanauhan kiristykseen.

Putken paikannus

Putkien paikannuslaitteet ja sondit.

Putkenkuivaimet

Putkienkuivaimilla nopeutat puhdistettujen putkien kuivumista ennen pinnoitusta sekä kuvausta.