Koneet ja laitteet

Kaikki koneet ja laitteet viemärisaneeraukseen. Valikoimamme kattaa mm. sukitusrummut sekä -tykit, Bosch sähkötyökalut, Exact-putkenkatkaisulaitteet, painehälyttimet, jyrsintäkoneet, ohipumppaamot, paineensäätimet, vakuumit ja putkenpaikannuslaitteet.

2K Puristimet

Löydät valikoimastamme ammattilaiskäyttöön suunnitellut, 2-Komponentti prässit paineilma-, sähkö- tai käsikäyttöisinä.

Bosch sähkötyökalut

Bosch kehittää innovatiivisia, korkealaatuisia sähkötyökaluja, joiden avulla taatusti pystytään tuottamaan ammattimaista tulosta eri työalueilla. Työkalumme on suunniteltu helpottamaan työtäsi, ne ovat luotettavia, tehokkaita ja kestäviä täyttäen korkeimmatkin vaatimukset.

Exact-putkenkatkaisu

Exact putkenkatkaisu -järjestelmällä putken katkaisu sujuu huomattavasti nopeammin kuin vanhoilla menetelmillä. Lisäksi katkaisujälki on aina suora ja tasalaatuinen, joten putket ovat heti valmiita liitettäviksi.

GSM-painehälytin

Kotimainen painehälytin GSM -lähettimellä. Mahdollisuus liittää pilvipalveluun.

Höyrytys

Höyrytyslaitteilla tehostetaan sukitusprosessia ja varmistetaan uuden putken korkea laatu. Kuuma höyry kovettaa sujutuksessa käytettävän epoksin nopeasti, jolloin vältetään turhat viiveet ja varmistetaan myös talviasennusten onnistuminen.

Jyrsintäkoneet

Jyrsintäkoneet putkien puhdistukseen sekä juurien ja romahtaneen sukan poistoon.

Kompressorit

Ammattilaiskäyttöön suunnitellut ja käytössä kestäviksi todetut kompressorit kaikkiin sukituksen tarpeisiin.

Mankelit

Mankelilla varmistetaan epoksin tasainen leviäminen sukkaan. Meiltä löydät sähkö- sekä käsimankelit kaikkiin sukitustarpeisiin.

Ohipumppaus

Boldanin laadukkailla ohipumppaamoilla minimoit viemäreiden käyttökatkot saneeraustyömailla. Ohipumppaamo on luotettava, kompakti ja suljettu järjestelmä. Pumppaamoon voidaan liittää useampi viemärilinja ja niiden uppopumput ovat silppuavia.

Paineensäätimet ja vakuumit

Ammattikäyttöön, varta vasten sukituksen tarpeita ajatellen suunnitellut paineensäätimet ja vakuumipumput.

Pantakoneet

Käsikäyttöiset pantakoneet pantanauhan kiristykseen.

PipeCatcher

Putken kuivaimet

Putkienkuivaimilla nopeutat puhdistettujen putkien kuivumista ennen pinnoitusta sekä kuvausta.

Putken paikannus

Putkien paikannuslaitteet ja sondit.

Sukitusrummut ja -tykit

Sukitusrumpumme ovat valmistettu alumiinista, joten ne painavat mahdollisimman vähän ja ovat helppoja käyttää. Sukitusrumpumme ovat CE-merkittyjä, korkealaatuisia ja soveltuvat ilma-, höyry- ja kuumavesiasennuksiin. Valikoimistamme löydät myös kevyet ja kompaktit sujutustykit, jotka mahdollistavat sukituksen kohteissa, joihin on hankala siirtää muita asennustyökaluja.

Sukitusrumpujen tarvikkeet