Epoksihartsit

Valikoimissamme on useita erilaisia epoksituoteperheitä, joten löydät parhaan tuotteen jokaiseen käyttökohteeseen. Myymme vain testattuja ja turvallisia, varta vasten putkistosaneeraukseen kehitettyjä epoksihartseja.

BC

Kovetuttuaan erittäin hyvän rakenteellisen lujuuden omaava uuden sukupolven epoksihartsijärjestelmä. Korkeaviskositeettinen epoksi; soveltuu erityisen hyvin kerrosviemäreiden sukitukseen sillä epoksi ei valu sukitettuihin haarakohtiin. Kovettajat 15, 30 ja 60 minuutin työajalla. HUOM! Oma A -osa 15 ja 30 minuuttiselle ja oma A -osa 60 minuuttiselle epoksihartsille.

BD

Bisphenol A -vapaa, kotimainen putkistojen saneerausepoksi. Tuote on erittäin nopeasti kuivuva ja sen kemikaalinkesto on hyvä.
BD -epoksit ovat testattu osaksi markkinoiden laajinta Boldan In-House Lining System -menetelmäsertifikaattia.

BDA

Kylmä- ja kuumakovetukseen sopiva, kotimainen epoksihydroksidihartsimenetelmä. BDA -epoksit ovat testattu osaksi markkinoiden laajinta Boldan In-House Lining System -menetelmäsertifikaattia.

BDA+

BDA+ on huippulaadukas uuden sukupolven kotimainen putkistojen saneerausepoksi. Sekoitussuhde 2:1. Erittäin hyvä lämmönkesto - jatkuva +80 °C, hetkellinen +100 °C. Soveltuu erinomaisesti myös teollisuuden ja suurtalouskeittiöiden tarpeisiin. ...Näytä enemmän

BDA+ epoksit ovat testattu osaksi markkinoiden laajinta Boldan In-House Lining System -menetelmäsertifikaattia.

Näytä vähemmän

BE

Matalaviskositeettisella BE -epoksilla on korkea mekaaninen- ja hyvä kemiallinen kesto. BE -epokseilla on voimakas eksoterminen reaktio, joten ne soveltuvat erityisen hyvin kylmiin olosuhteisiin. BE -tuoteperheestä löytyy myös erittäin pitkällä, 180 minuutin työajalla oleva kovete pitkien ja halkaisijaltaan suurien sukkien asennukseen. ...Näytä enemmän

BE -epoksit ovat testattu osaksi markkinoiden laajinta Boldan In-House Lining System -menetelmäsertifikaattia.

Näytä vähemmän

BX

BX -epoksit soveltuvat kaikkiin sukitustarpeisiin sekä höyry- / kuumavesikovetukseen. A-osa on yhteensopiva kaikkien kovettajien (B-osa) kanssa. BX -tuoteperheestä löytyy myös erittäin pitkällä, 180 minuutin työajalla oleva kovete pitkien ja halkaisijaltaan suurien sukkien asennukseen. ...Näytä enemmän

BX -epoksit ovat testattu osaksi markkinoiden laajinta Boldan In-House Lining System -menetelmäsertifikaattia.

Näytä vähemmän

H1 UV CURE VE

1 -komponenttinen, styreenivapaa ja allergisoimaton vinyyliesteri UV -sukitukseen.

SprayCoat

Kotimaiset SprayCoat -epoksit ovat suunniteltu lattiakaivojen pinnoituksiin sekä inserttien asennuksiin. SprayCoat -tuotesarjasta löydät myös putken pinnoitukseen soveltuvat tuotteet. SprayCoat epoksihartsilla on hyvä kemikaalien kesto (mm. bensiini ja diesel). SprayCoat epoksihartsi on hyväksytty osaksi Boldan In-House Lining System -menetelmäsertifikaattia (VTT-C-12120-17).