Epoksihartsit

Valikoimissamme on useita erilaisia epoksituoteperheitä, joten löydät parhaan tuotteen jokaiseen käyttökohteeseen. Myymme vain testattuja ja turvallisia, varta vasten putkistosaneeraukseen kehitettyjä epoksihartseja.

BA

Matalaviskositeettinen, uuden sukupolven sukitusepoksi, joka imeytyy hyvin sukkaan muttei kuitenkaan valu viemärihaaroihin.

BD

Bisphenol A -vapaa, kotimainen putkistojen saneerausepoksi. Tuote on erittäin nopeasti kuivuva ja sen kemikaalinkesto on hyvä.

BDA

Kylmä- ja kuumakovetukseen sopiva, kotimainen epoksihydroksidihartsimenetelmä. BDA -epoksit ovat testattu osaksi markkinoiden laajinta Boldan In-House Lining System -menetelmäsertifikaattia.

BDA+

BDA+ on huippulaadukas uuden sukupolven kotimainen putkistojen saneerausepoksi. Sekoitussuhde 2:1. Erittäin hyvä lämmönkesto - jatkuva +80 °C, hetkellinen +100 °C.

BE

Matalaviskositeettisella BE -epoksilla on korkea mekaaninen- ja hyvä kemiallinen kesto. BE -epokseilla on voimakas eksoterminen reaktio, joten ne soveltuvat erityisen hyvin kylmiin olosuhteisiin.

BX

BX -epoksit soveltuvat kaikkiin sukitustarpeisiin sekä höyry- / kuumavesikovetukseen. A-osa on yhteensopiva kaikkien kovettajien (B-osa) kanssa.

SprayCoat

Kotimaiset SprayCoat -epoksit ovat suunniteltu lattiakaivojen pinnoituksiin sekä inserttien asennuksiin. SprayCoat -tuotesarjasta löydät myös putken pinnoitukseen soveltuvat tuotteet. SprayCoat epoksihartsilla on hyvä kemikaalien kesto (mm. bensiini ja diesel). SprayCoat epoksihartsi on hyväksytty osaksi Boldan In-House Lining System -menetelmäsertifikaattia (VTT-C-12120-17).