Tervetuloa verkkokauppaan

Boldanin verkkokauppa yritysasiakkaille.
Rekisteröitymällä näet hinnat ja voit tilata tuotteita.

Verkkokaupassa on esillä vain osa tuotteistamme – mikäli et löytänyt etsimääsi, ota yhteyttä myyntiimme.

Avausterät ja hiomarungot

Avausterät vaijerikiinnityksellä, hiomapaperit- ja siivet, kuppiterät sekä rajattomasti eri yhdistelmiä tarjoava MultiCut Series sukitetun haaran avaukseen.

Connection Liner Bladderit

Valmistamme markkinoiden laadukkaimmat haarakappaleiden asennustyökalut, jotka kestävät oikeinkäytettyinä lukuisia asennuskertoja. Silikonista käsityönä valmistetut työkalut soveltuvat myös höyryllä kovettamiseen.

Connection Liner SDL bladderit

Connection Liner SDL bladder mahdollistaa haarakappaleen asennuksen haaralinjan kautta. Valmistamme markkinoiden laadukkaimmat haarakappaleiden asennustyökalut, jotka kestävät oikeinkäytettyinä lukuisia asennuskertoja.

Connection Liner haarayhteet

Valmistamme käsityönä huippulaadukkaat haarakappaleet, jotka sopivat kaikkiin putkiliitoksiin. Valikoimamme kattaa polyesterihuovasta ja lasikuidusta valmistetut haarakappaleet, valmistamme myös tilauksesta asiakastarpeen mukaisia tuotteita.

Epoksihartsit

Valikoimissamme on useita erilaisia epoksituoteperheitä, joten löydät parhaan tuotteen jokaiseen käyttökohteeseen. Myymme vain testattuja ja turvallisia, varta vasten putkistosaneeraukseen kehitettyjä epoksihartseja.

Henkilösuojaus

Suojakäsineet sekä -lasit turvalliseen työskentelyyn.

IMS Robotics Porarobotit

IMS Roboticsin valikoima kattaa porarobotit ja terät sukitettujen putkien haaraliitosten avaukseen.

Kamerat

Putkistokamerat kiinteistöjen, infran sekä teollisuuden tarpeisiin.

Kemikaalit

Sukituskemikaalien valikoima kattaa avopääliimat, kiinnitys- ja tiivistysmassat, putkenpään korroosionestomaalit, silikoniöljyt sekä -liimat ja liukastusaineet sukalle.

Koneet ja laitteet

Kaikki koneet ja laitteet viemärisaneeraukseen. Valikoimamme kattaa mm. sukitusrummut sekä -tykit, Bosch sähkötyökalut, Exact-putkenkatkaisulaitteet, painehälyttimet, jyrsintäkoneet, ohipumppaamot, paineensäätimet, vakuumit ja putkenpaikannuslaitteet.

LVI-Tarvikkeet

LVI-tarvikkeista löydät läpivirtaavat sulkutulpat, peitelevyt, tulppauskorkit sekä yhteet putkien helppoon liittämiseen.

Lattiakaivot

Lattiakaivot kategoriasta löydät insertit, huulloslevyt, kuppiterät sekä valurautaisen lattiakaivon hiontaan tarkoitetut työkalut.

OUTLET

Tee löytöjä mahtavin hinnoin Boldanin OUTLETissa, josta löydät sukitustarvikkeita ja materiaaleja uskomattoman edulliseen hintaan!
Voit tilata tuotteita myös suoraan varastoltamme tai osoitteesta orders@boldan.fi

Pakkaajan tarvikkeet

Täältä löydät pakkaajan päät ja välitangot, erikoisteipit haarayhteiden asennukseen sekä työntötangot ja kääntökahvat.

Pakkaajat

Ammattikäyttöön, viimeistä yksityiskohtaa myöten suunnitellut kotimaiset pakkaajat haarayhteiden asennukseen. Erittäin vahvat ja samalla taipuisat, väriaineettomat POM -välitangot mahdollistavat asennuksen jopa 90° -mutkista.

Prelinerit

Preliner eli suojapussi asennetaan vanhan putken ja sukan väliin suojaamaan sukkaa ja epoksia kosteudelta, valumavesiltä sekä teräviltä reunoilta. Suositellaan käytettäväksi aina betonilinjojen saneerauksessa.

Putken jyrsintä ja puhdistus

Putken jyrsintä ja puhdistus -osiosta löydät jyrsintäketjut, karbidiharjat, pinnoitus- ja puhdistusharjat, suojakuoret sekä vaijerit ja rassaus tarvikkeet.

Sisäpussit

Sisäpussit ovat avopääsukituksissa käytettävää materiaalia, joka asennetaan sukan sisälle puristamaan sukka putken seinämille. Käytetään myös liima-avopään valmistuksessa sekä estämään sukan liiallinen paisuminen vapaassa tilassa.

Spraypoxy

Kotimainen MiniCoater pinnoituslaitteisto paikkakorjauksiin sekä osuuksiin, joita ei voi sukittaa. TKK-1 on puolestaan automatisoitu epoksiruiskutusjärjestelmä, joka soveltuu laajamittaiseen urakointiin teollisuudessa, As.Oy- sekä pientalokohteissa. Molemmat järjestelmät ovat testatusti yhteensopivia Boldan sukitusjärjestelmän kanssa.

Sukat

Sujutussukat kaikkiin tarpeisiin. Yhteensopivia seuraavien epoksihartsijärjestelmien kanssa: BA / BC / BD / BDA / BDA+ / BE / BX.

Sukitustarvikkeet ja työkalut

Kaikki sukituksessa tarvittavat pientarvikkeet ja työkalut.
Kategoria kattaa mm. Jubilee klemmarit, kuivakäymälät, paineilmaletkut, pantanauhat ja –lukot, käsityökalut, suojausmateriaalit sekä sukitusnarut.

Työskentelytilat

Sukituskonttien etuina ovat mm. lyhyet työmaiden esivalmisteluajat sekä mahdollisuus taukotilaan.

UHRIG / Quick Lock

UHRIG on perinteinen ja laadukas järjestelmä sukitetun putkenpään tiivistykseen sekä putken paikkakorjaukseen. Saksalaista laatua.